Hijs- en riggerwerken

P.A.C. Las- & Constructiewerken is uw referentie voor de uitvoering van hijs- en riggerwerken regio Sint-Niklaas. Dit bedrijf beschikt over een groot aantal gecertificeerde werkkrachten. Deze zijn allen perfect op de hoogte op welke manier uw hijs- en riggerwerken efficiënt en veilig uit te voeren.

Hijswerken

Wij hebben al heel wat opdrachten uitgevoerd betreffende hijswerken. En dit zowel voor bedrijven als particulieren. Dankzij de inzet van de juiste stoppers en kettingen kunnen wij vrijwel alles hijsen en vervoeren. Moeilijk bereikbare plaatsen? Geen nood, ook hiervoor hebben wij de gepaste oplossing in huis. Voor alle hijswerken, groot of klein, kan u dus op ons vertrouwen. Heeft u een klus te klaren waarbij hijswerk komt bij kijken? Bespaar u tijd en moeite, en neem nu nog contact op voor bijkomende informatie over de verschillende mogelijkheden.

Riggerwerken

Riggerwerken geeft u best uit handen aan een vakman met kennis van zaken. Dit aangezien er heel wat veiligheidsvoorschriften in acht dienen genomen te worden bij het verplaatsen van grote of zware constructies of onderdelen ervan. Besteedt u uw riggerwerken uit aan P.A.C. Las- & Constructiewerken? Dan kan u op beide oren slapen, want hier beschikken wij over alle nodige kennis, ervaring én certificaten. Bovendien hebben wij alle uitgeruste wagens ter beschikking die kunnen instaan om alle werken op een perfecte manier uit te voeren.

Contact opnemen

Wenst u uw hijs- en riggerwerken uit te spenderen aan een specialist? Neem dan snel contact op met P.A.C. Las- & Constructiewerken uit Sint-Niklaas. Als bedrijf zijn wij een volwaardige partner om uw project uit handen te nemen. Heeft u nog vragen of wenst u bijkomende informatie over onze dienstverlening of over de mogelijkheden? Wenst u een offerte op maat te verkrijgen? Ook dan staan we u graag bij met raad en daad.

Flexibel

STEEDS BEREIKBAAR
DANKZIJ ONZE FLEXIBILITEIT...

contacteer ons snel !

Contacteren